Hydroprot: over 94% hydrolyserte fiskeproteiner

For økt muskelmasse og restitusjonsevne


Fiskeproteiner fra laks vil:

 • forbedre effekten av styrketrening og vil gi økt muskelmasse.
 • bedre restitueringsevnen etter trening.
 • bidra til å stabilisere blodsukkeret i kroppen.

Proteiner fra fisk har vist seg å ha en rekke helsegevinster som vi ikke var klar over før da det kun har vært fokus på Omega 3. I studier de siste årene har man sett at de som spiste fiskeproteiner reduserte fettmengden i kroppen, økte muskelmassen, fikk reduserte kolesterolverdier og økte sukkertoleransen. Dette skjedde uten at det vanlige matinntaket ble endret.

Det er spesielt det som kalles peptider som gir denne effekten og peptider er kort fortalt bestanddeler av fiskeprotein. Inntak av fiskeproteiner aktiverer og øker veksten av brune fettceller i kroppen og disse forbrenner de hvite fettcellene. Det er de hvite fettcellene som er regnet farlige og en reduksjon i disse vil redusere bukfettet.

Med HydroProt fiskeprotein kan du få kjøpt kosttilskudd på nett hvor man vil få lakseproteiner i tablettform og disse proteinene er hydrolyserte. Ved å tilsette fiskeråstoff vann og enzymer, varme det opp og sile av væsken, som da består av peptider oppløst i vann, har man fremstilt fiskeproteinpeptider.

Markedet har flere produkter som inneholder fiskeproteiner, men ingen har en renhetsgrad som HydroProt som er fremstilt på norsk laksekjøtt, og ikke fiskebein, brusk og involler som andre aktører benytter. Med en renhetsgrad på over 94% kan vi si at vi har det beste produktet på markedet.

Det foregår flere store forskningsprosjekter nå som ser på helsegevinstene fra fiskeproteiner. Ved Universitetet i Bergen foregår det minst 2 studier og man har tidligere gjort kortere studier som har vist gitt grobunn for å sette store penger i større forskningsprosjekter.

Oddrun Gudbrandsen tilknyttet Klinisk Institutt 1 ved Universitetet i Bergen har ledet flere store prosjekter der formålet har vært å lære mer om hvorvidt inntak av fisk eller fiskeproteiner påvirker helsen til mennesker.

De første studiene viste at fiskeproteiner er rene kinderegget. I en studie over 8 uker så man at de som spiste fiskeproteiner fikk redusert kolesterolverdiene, redusert fettmengde i kroppen og økt muskelmasse. Dette skjedde uten endring i det vanlige matinntaket.

Tidligere professor i ernæring ved UiB,  Einar Lied, deltar i et prosjekt hvor man skal arbeide med å avdekke og dokumentere eventuelle positive helseeffekter av peptider fra fiskeprotein. Du kan lese mer om det her.

Lied forteller at forskningen så langt indikerer at fiskepeptider fremstilt gjennom hydrolyse kan ha helseeffekter på tre områder: Raskere muskeloppbygging, demper sultfølelse og reduserer blodsukkerinnholdet.

Iselin T. Vildmyren og Aslaug Drotningsvik er tilknyttet Proteingruppa ved Klinisk Institutt 1 ved Universitetet i Bergen De forsker i løpet av sine stipendiatperioder på om fiskeproteiner kan påvirke folks helse.

De deltar begge i Fiskeproteinstudiene 2015-2020. Vildmyren ser på fiskeproteiner som kosttilskudd i fysisk aktive voksne som lykkes med å trene muskelstyrke og i fysisk inaktive voksne med overvekt/fedme, mens Drotningsvik ser på det samme hos inaktive eldre med sarkopeni (muskelsvinn).

Prøv Hydroprot i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Hydroprot - For økt muskelmasse og restitusjonsevne

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Hydroprot. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Hydroprot til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang pr. person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Lakseproteinhydrolysat

  Anbefalt daglig dosering er 4 tabletter om dagen.
  En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om HydroProt, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@marinevital.no eller ring 85416148 hverdager mellom 12:00-15:00