Bli slank med hydrolyserte fiskeproteiner. Slik virker det på kroppen.

Smarte proteiner kan gi deg hva du trenger for å nå dine mål.


Få informasjon om:

 • Hvordan kan man gå ned i vekt med fiskeproteiner.
 • Flere tusen fornøyde faste kunder i Norge.
 • Markedets reneste fiskeprotein. Mer enn 94% protein.
 • Prøvepakke til halv pris.
 • Norske kvalitetråvarer. Kun rent fiskekjøtt blir brukt.


Det er opplest og vedtatt at fisk er noe av det viktigste du kan spise for å holde deg sunn, og forebygge hjerte- og karsykdommer, beinskjørhet og kreft. Det som kanskje er nytt for mange er at proteiner fra fisk kan spille inn på vekten din. Proteiner er det næringsstoffet som metter mest, så hvis du vil ned i vekt er et kosthold med mye proteiner og mindre karbohydrater og fett fornuftig. Dessuten er det viktig å få i seg nok proteiner, da det tar vare på musklene dine når du går ned i vekt. Det er viktig, du vil bli kvitt det farlige fett som samler seg rundt mage, rumpe, lår og vitale organer, ikke muskler. Forskning viser at ved å spise fiskeproteiner får du i deg de viktige proteinene som kan gjøre det enklere å holde vekten nede.

Et daglig tilskudd av fiskeproteiner kan bedre sukkertolleransen, lipidmetabolismen og den generelle kroppsammensetningen hos overvektige i følge en ny studie.

Totalt 34 overvektige voksne ble randomisert til 8 ukers tilskudd av fiskeprotein eller placebotabeletter. Inntaket av fiskeprotein var 3 gram per dag for de første 4 ukene og 6 g pr. dag for de siste 4 ukene. Resultatene viser at et inntak av fiskeprotein i åtte uker førte til gunstige effekter på blodnivåer av glukose og LDL-kolesterol så vel som glukosetoleranse og kroppssammensetning i overvektige voksne. Døgndosen til Hydroprot er nettopp 3 gram per, så dette er svært relevant.
I studien ble effekten av fiskeproteintilskudd på glukose og lipidmetabolismen hos overvektige voksne undersøkt. Totalt 34 overvektige voksne ble randomisert til 8 ukers tilskudd av fiskeprotein eller placebotabletter (kontroller).

Det ble observert at et inntak av fiskeproteintilskudd i 8 uker førte til lavere verdier av fastende glukose (P<0,05), postprandial glukose 2 timer etter inntak (P<0,05) og glukose-arealet under kurven (AUC) (fem målinger over 2 timer, P<0,05) sammenlignet med kontrollgruppen. Glukose-AUC ble redusert etter 8 ukers inntak av fiskeproteintilskudd sammenlignet med baseline (P<0,05), samtidig med økt 30 min og redusert 90 minutter og 2 timer insulin C-peptid nivå (P<0,05), og redusert LDL-kolesterol (P<0,05). Muskelprosent var økt (P<0,05) og kroppsfettprosent ble redusert (P<0,05) etter 4 ukers tilskudd. Fysisk aktivitet, energi og inntak av makronæringsstoffer endret seg ikke i løpet av studien.

Det ser ut som at et daglig tilskudd av en lav dose fiskeprotein kan ha gunstige effekter på blodnivåer av glukose og LDL-kolesterol så vel som glukosetoleranse og kroppssammensetning i overvektige voksne. De langsiktige effektene av fiskeproteintilskudd er av interesse i sammenheng med å bruke mer fisk som proteinkilde i kostholdet, og effekten av å inkludere fisk i dietten til personer med lav glukosetoleranse bør vurderes.

Referanse: Vikøren, Linn A., et al. «A randomised study on the effects of fish protein supplement on glucose tolerance, lipids and body composition in overweight adults.» British Journal of Nutrition 109.04 (2013): 648-657.

Kliniske studier

En rekke kliniske studier har vist at lakseproteiner har en gunstig virkning på mage- og tarmsystemet. Flere studier viser også at proteiner fra laks kan bidra til vektreduksjon. Les mer om dette i forskningsrapportene under.

Lakseprotein kan bremse fedme

Det er ikkje likegyldig kva type protein ein har i kosten. Visse typar protein kan ha langt større betydning for utvikling av fedme, høgt blodsukker og høgt innhald av feittstofet triglyserid, tilstandar som kan føre til type 2-diabetes og hjarte-karsjukdomar, seier forskar ved NIFES, Bjørn Liaset.

Kilde: NIFES – Lakseprotein kan bremse fedme, 30 Juni 2011

https://nifes.hi.no/lakseprotein-kan-bremse-fedme/

Fisk er medisin

Laks, sild og sei inneholder ikke bare sunne fettsyrer. Fisk har også sunne proteiner som motvirker høyt blodsukker, kolesterol og hjerte-karsykdommer.

Kilde: http://www.uib.no/k1/105615/fisk-er-medisin

Profesjonelle proteiner

Vi er helt avhengige av å få i oss proteiner gjennom mat og drikke, men visste du at det kan være store forskjeller mellom ulike typer proteiner? Proteiner gir nemlig ikke bare næring og energi, de kan også inneholde korte sekvenser av aminosyrer som kan ha nesten magiske effekter på kropp og helse.

Kilde: http://innsikt.bt.no/profesjonelle-proteiner/

Mat fra havet mot tarmbetennelse

Ulcerøs kolitt er en kronisk betennelsestilstand i tykktarmen kjennetegnet av gjentatte episoder med blodig diaré. Diettendring med tilskudd av marine produkter kan tenkes å redusere denne tarmbetennelsen.

Kilde: http://tidsskriftet.no/2013/05/nyheter/mat-fra-havet-mot-tarmbetennelse

En randomisert placebo-kontrollert studie på overvektige menneskers Body Mass Index (BMI) ved bruk av kosttilskudd med lakseproteinet Hydrolysat

Les mer

Kan hydrolyserte fiskeproteiner redusere overvekt?

Men lakseprotein har også andre gunstige egenskaper. Her kan du også lese artikler om vektreduksjon med lakseprotein.

Kilde: https://www.nifes.no/kan-hydrolyserte-fiskeproteiner-redusere-overvekt/

En randomisert studie rundt effekten av tilskudd av fiskeprotein på glukosetoleranse, lipider, og kroppsfasong/kroppssammensetning hos overvektige voksene.

Les mer

Fiskeproteiner får deg ned i vekt

Øker forbrenningen mer enn andre proteiner, ifølge ny norsk studie.

Kilde: http://www.dagbladet.no/tema/fiskeproteiner-far-deg-ned-i-vekt/63701501

Er proteintilskudd fremtidens medisin?

Proteiner består av lange kjeder av aminosyrer som er bundet sammen, og nesten all mat inneholder proteiner. Mengden av de ulike aminosyrene kan variere mellom ulike proteinkilder, og i tillegg varierer rekkefølgen på aminosyrene i kjeden. Fisk og kjøtt inneholder omtrent like mye av de ulike aminosyrene, men det er til dels store forskjeller i hvilken rekkefølge aminosyrene er montert. Og det er da det blir spennende!

Kilde: http://innsikt.bt.no/er-proteintilskudd-fremtidens-medisin/

I en begrenset periode - Få Hydroprot prøvepakke til halv pris!
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Test en prøvepakke med Hydroprot du også

  Bli en av våre mange fornøyde kunder. Bedre helse rett fra havet. Vi betaler bestandig porto - Ingen skjulte utgifter.

  JA TAKK, DETTE MÅ JEG PRØVE!

  NÆRINGSINNHOLD: Lakseproteinhydrolysat

  Anbefalt daglig dosering er 4 tabletter om dagen.
  En boks Hydroprot inneholder 120 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om HydroProt, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@marinevital.no eller ring 85416148 hverdager mellom 12:00-15:00