Gurkemeie Max! - Endelig en løsning for ubehaget.

Unik formula utviklet for maksimal effekt! - Garantert innhold av curcumin


Gurkemeie har vært i bruk i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. 

Gurkemeie er spesielt kjent fra Asia hvor urten har blitt anvendt i mange hundre år. Gurkemeie inneholder virkestoffet curcumin som har vært spesielt verdsatt. Gurkemeie har betydelige antioksidantegenskaper og har de senere årene fått økt oppmerksomhet og blitt populært som kosttilskudd.»

Gurkemeie Max er et helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente virkestoffene gurkemeie (curcumin), ingefær og bioperine. Kombinasjonen som finnes i Gurkemeie Max er unik, og så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra kunder.

Gurkemeie Max er et helsekostprodukt som kombinerer gurkemeie (curcumin), ingefær og bioperine. Kombinasjonen som finnes i Gurkemeie Max er unik, og så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra kunder.

I sørøst-Asia er gurkemeie anvendt i tusenvis av år. Blant annet er urtens innhold av curcumin ansett som særlig gunstig. Curcumin har betydelige antioksidantegenskaper og er et verdsatt virkestoff.

Gurkemeie Max er også tilsatt bioperine som kommer fra svart pepper.

Ingefær er en urt, og det er roten fra denne urten som brukes som mat og helsekost. Gjennom Gurkemeie Max får du konsentrert ingefær som kosttilskudd – sammen med de andre ingrediensene.

Prøv Gurkemeie Max - i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 145,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

  Gurkemeie Max - endelig lansert i Norge!

  Jeg ønsker å prøve abonnement på Gurkemeie Max. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Gurkemeie Max til halv pris. Jeg betaler kun kr. 145,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang per person.

  JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

  NÆRINGSINNHOLD: Gurkemeie, BioPerine fra svart pepper og ingefær.

  Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen. En boks Gurkemeie Max inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

  Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

  Har du spørsmål om Gurkemeie Max, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag, onsdag og torsdag mellom 12:00-15:00

  Sprekere Liv AS – Kosttilskudd nettbutikk