Gurkemeie Max!

Unik formula for maksimal effekt! - Garantert innhold av curcumin


Gurkemeie har vært i bruk i over 4000 år som naturmedisin for å behandle en mengde ulike symptomer. 

Gurkemeie er spesielt kjent fra Asia hvor urten har blitt anvendt i mange hundre år. Gurkemeie inneholder gode næringsstoffer hvor virkestoffet curcumin har vært spesielt verdsatt. Gurkemeie er også rik på sunne antioksidanter og har de senere årene fått økt oppmerksomhet og blitt populært som kosttilskudd. Gurkemeie har også en lang tradisjon som krydder, både som farge- og smakstilsetter i mat.

Gurkemeie Max er et helsekostprodukt som kombinerer alle de kjente naturlige virkestoffene gurkemeie (curcumin), ingefær og bioperine. Kombinasjonen som finnes i Gurkemeie Max er unik, og så langt har produktet fått fantastiske tilbakemeldinger fra kunder.

Gurkemeie Max inneholder sterke og naturlige ingredienser, som er optimalisert for best effekt: Gurkemeie, BioPerine fra svart pepper og Ingefær. For å gjøre effekten av produktet optimal har vi tilsatt Bioperine, som er en pepperekstrakt som har den fantastiske egenskapen at den øker biotilgjengeligheten i kroppen vår, slik at den tar opp kosttilskuddet bedre. Ved å ta to tabletter per dag får du i deg 200mg konsentrert curcumin fra gurkemeie, 10mg BioPerine og 20mg ingefærekstrakt.

I sørøst-Asia er gurkemeie anvendt i tusenvis av år. Blant annet er urtens innhold av curcumin ansett som særlig gunstig. Curcumin er en kraftig antioksidant og et verdsatt virkestoff. Faktisk er den hele 30 ganger sterkere enn antioksidanten ingefær og hevder seg dermed på dette feltet.

Gurkemeie Max er også tilsatt bioperine som kommer fra svart pepper. Dette for makismal effekt. 

Ingefær er en urt, og det er roten fra denne urten som brukes som mat og helsekost. Roten inneholder gode næringsstoffer og er også en velkjent antioksidant. Gjennom Gurkemeie Max får du konserntrert ingefær som kosttilskudd – sammen med de andre ingrediensene.

Prøv Gurkemeie Max - Markedets mest potente tilskudd - i 30 dager til halv pris.
Du betaler kun 125,- Porto/ekspedisjon er inkludert.

Gurkemeie Max - endelig lansert i Norge!

Jeg ønsker å prøve abonnement på Gurkemeie Max. Vennligst send meg 30 dagers forbruk av Gurkemeie Max til halv pris. Jeg betaler kun kr. 125,- Porto og eksp.kostnader er inkludert. Jeg er ikke forpliktet til fremtidig kjøp, men forplikter meg til å si opp abonnementet innen endringsfristen hvis jeg ikke ønsker å få tilsendt mer. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter, myndige personer (minst 18 år) og en gang per person.

JA TAKK, SEND MIN PRØVEPAKKE NÅ!

NÆRINGSINNHOLD: Gurkemeie, BioPerine fra svart pepper og ingefær.

Anbefalt daglig dosering er 2 tabletter om dagen. En boks Gurkemeie Max inneholder 60 tabletter og er nok til 30 dager etter anbefalt dosering.

Kosttilskudd skal ikke erstatte et variert kosthold. Sprekere Liv anbefaler alle fysisk aktivitet, samt et sunt og variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Produktet bør oppbevares svalt eller i romtemperatur, beskyttet mot sollys. Produktet oppbevares utilgjengelig for barn. Ved allergi eller usikkerhet om bruk av produkt, kontakt lege for mer informasjon.

Har du spørsmål om Gurkemeie Max, eller ditt abonnement – Send en e-post til post@sprekereliv.no eller ring 85416299 Mandag-onsdag mellom 12:00-15:00

Sprekere Liv AS – Kosttilskudd nettbutikk